Etter en lang dag på snøscooter

night_in_the_mountains_542522272

Solen har gått ned, vinden har tatt seg opp og du har nettopp kommet inn døra etter en lang dag i snøen. Snøscooteren er godt parkert, men farten du ikke kunne motstå har fått snø, vind og vær til å krype seg inn og gjøre deg frossen helt inn til beinet. Hva gjør du da? Her kommer et par gode tips som kan hjelpe deg å få varmen tilbake i en frossen kropp.

Børst av vedkubbene og fyr opp i peisen. Mens denne varmer seg opp lager du lett en fløyelsmyk kopp kakao, kanskje med «nokkå attåt»? Kanskje er du mer sulten enn som så, og disker heller opp med herlig, akkurat passe sterk suppe, som kan gi deg varmen tilbake både innenfra og utenfra.

Med peisen foran deg kan du finne deg godt til rette i sofaen og pakke teppet godt rundt deg. Samtidig som varmen sakte kryper inn i kroppen igjen tar du kanskje frem en god bok, eller en ny bok, eller kanskje en spennende bok? Andre måter du kan kose seg under teppet er jo å spille et par runder på casino med mobilen. Da går tiden plutselig fort, og før du vet ordet av det må du nok ut av sofaen eller godstolen for å legge på noen flere vedkubber – bare for å øke peiskosen enda et par hakk.

Har du fortsatt ikke fått varmen i deg igjen? Hvis peiskos ikke gjør susen, kan man jo alltids tappe et deilig, varmende bad, eller hva med å fyre opp i badstua? Det er få ting, utenom kanskje en tur til Syden, som hjelper så mye som en dampende varm badstue. Det kan fort gjøre en fantastisk dag enda bedre, pass bare på at du ikke blir så komfortabel at du sovner i badekaret!